lees verder >

De liefde vieren vind ik het mooiste wat er is, daarnaast houd ik er van om te creëren en me helemaal in te leven in een stijl.

Net even dat stapje extra en alle puntjes op de i, dat maakt het verschil. Perfectionist ten top, bij mij zal geen hoekje worden overgeslagen en iedere kaars recht staan.

Naar huis ga ik pas als alle details naar mijn zin zijn.

Hi, ik ben Roos.
Sucker for love & perfectionist 

Over 

Waar een simpele "ja" de deuren opent naar de betoverende wereld van de liefde, start het avontuur naar jullie bruiloft.

Op een locatie onder de sterren, waar jullie geloftes spreken, mag een sprankelend aangeklede bruiloft niet ontbreken.

Door te luisteren naar jullie verhaal, proef ik het verlangen naar jullie wensen. Of je nu gaat voor elegantie, boldness of toch iets chiques... Jullie bruiloft heeft altijd iets unieks.

Met mijn vindingrijke en gevoelsmatige manier van werken, realiseer ik de meest betoverende locatie die jullie maar kunnen wensen.

Ontdek mijn aanbod

Wie wordt er nu niet blij wanneer alles klopt, van de uitnodiging tot de ceremonie en de borrel tot de bedankjes. Alles helemaal jullie.

Want zeg nou zelf, perfecte styling maakt een dag niet alleen heel speciaal, het maakt het ook onvergetelijk. 
En dat is wat ik jullie toe wens, een magische dag met onvergetelijke herrinneringen met je dierbaren.


Mijn missie?
Jouw moment tot een
sprookje maken.

Dat het echt de dag van jullie dromen is en dat de styling jullie verwachtingen overtreft. Hierin is persoonlijkheid en perfectie het allerbelangrijkst.

Wat ik belangrijk vind ...

Dankzij mijn vindingrijke en gevoelsmatige manier van werken, realiseer ik de meest betoverende aangeklede eventlocaties.

Hier ga ik voor ...

Dat achter elk event een verhaal en emotie ligt, wat soms tot chaos in de organisatie zorgt. Door te luisteren naar dat verhaal, proef ik het verlangen naar jouw droom event.

Ik geloof er in ...

Verlies elkaar die dag niet uit het oog, zo heb je altijd samen dezelfde herrinneringen. En lekker cliché maar het aller aller belangrijkste is dat jullie genieten, trust me het komt allemaal goed en het wordt hoe dan ook de mooiste dag van jullie leven.

Dit wil ik jullie meegeven ...

Mijn waarden

Ik kijk er naar uit om jullie verhaal te leren kennen

Benieuwd geworden of heb je nog vragen?
Neem vrijblijvend contact op of plan een kennismaking in!