AanboD

Info & prijzen

Of het nu gaat om een huwelijk, een babyshower, een 21 diner, wordt je 50 of mag je huwelijksaanzoek net even wat meer sprankelen?
Hier kom ik in beeld!
Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik  de wens en het verhaal leer kennen. Ik bedenk, realiseer en voer het van begin tot eind uit. Ontzorgen staat voorop! 


Jullie droom werkelijkheid maken

01

~ Kennismakingsgesprek
~ Compleet persoonlijk stylingadvies per ruimte
~ Kleuradvies voor jullie bruiloft
~ Verhuur opties om het af te maken

Wat is inclusief?

Komen jullie er samen niet uit? Vind je veel dingen mooi, maar mis je eenheid? Laten we samen plannen maken voor de dag van jullie dromen en dit werk ik voor jullie uit. Ik maak er een kloppend geheel van en jullie ontvangen het concept op de mail.

175,-

CONCEPTONTWERP

Wat is exclusief?

~ Uitvoer
~ Materialen en bloemen
~ Verhuur opties

02

* Deze prijs is een vanaf prijs. Neem gerust contact op voor gedetailleerde prijsinformatie!

~ Kennismakingsgesprek
~ Locatie bezoek
~ Compleet styling concept 
~ Materialen en bloemen
~ Grafisch advies/ uitvoer
~ Voorbereiding, uitvoer, afbouw 

Wat is inclusief?

Tijdens een kennismakingsgesprek leer ik jullie en jullie wensen kennen. Als er een klik is, vindt er een locatiebezoek plaats. Van daaruit maak ik een passend concept en een gespecificeerde offerte. Wanneer jullie helemaal enthousiast zijn en het sprookje voor jullie zien, ga ik voor jullie aan de slag. Op de dag zelf is alles tot in de kleinste details persoonlijk en perfect gestyled.

Vanaf 895,-*

COMPLETE STYLING

03

~ Het minimale verhuurbedrag bij ophalen bedraagt € 50,- euro.
~ Moet het bezorgd worden? Houd dan rekening met een bedrag van minimaal €150,-
~ Artikelen huren kan tot 2 dagen voor levering. 
~ Bij bezorgen hoort een starttarief van €25. Hier komt vanaf 10 km, €0,50 per kilometer bij. Dit is inclusief laden, lossen, tijd, kilometers en brandstof.

voorwaarden

Ook heb ik toffe items te huur! Van servies tot meubilair, van vintage tot modern; er zijn voor ieder moment, iedere stijl en ieder budget mogelijkheden. Je bent welkom in mijn magazijn om jullie perfecte styling samen te stellen. Een brochure is op dit moment in de maak.

vanaf 50,-

VERHUUR

Werkwijze

kennismaking

locatie bezoek

concept ontwerp

shoplist

styling dag

jullie trouwdag

Meinke & Bart

Wij zijn enkele weken geleden getrouwd en hebben Roos gevraagd voor de styling van onze hele dag. Dit heeft ze vervolgens perfect uitgevoerd. Roos heeft ons volledig ontlast en was steeds goed bereikbaar om snel te schakelen. Ze kwam ook met toffe ideeën waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben. De samenwerking was ook erg goed, Roos is naast heel professioneel ook gewoon een fijn mens.

"Het was perfect! Roos heeft na ons eerste gesprek direct begrepen welke sfeer we neer wilden zetten."

Fam. van Hal

Lieve Roos, nogmaals bedankt jouw mooie setting op ons 40 jarig huwelijksfeest was een grote meerwaarde.

"Het was een grote meerwaarde"

Jose & Erik

Met Roos styling en aankleding voor ons feest bedacht met een heel mooi resultaat. Roos brengt mooie ideeën en producten in om de juiste sfeer neer te zetten daarnaast luistert ze goed naar de wensen van de klant om dat neer te zetten wat bij de klant past. Hele fijne samenwerking!

"Hele fijne samenwerking!"

FAQ

1. WAarvoor kan ik bij moments by roos terecht?

3. Wat kost een gemiddelde styling?

Budgetten variëren sterk, afhankelijk van de omvang van het evenement, het gewenste niveau van verfijning en het soort decoraties dat wordt gebruikt. Ik zal werken binnen het door jullie opgegeven budget en opties voorstellen die daarbij passen.

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

4. waarom heb ik een stylist nodig?

Het is iets waar je zelf geen tijd voor hebt of wat je aan je gasten wilt vragen, maar wat wel een groot verschil maakt. Het vermindert stress en is speciaal; het maakt je dag compleet en zorgeloos! Er komt namelijk nogal wat kijken bij dat bijzondere moment!

5. IK BEN akkoord met de offerte, wat nu?

Geweldig! We gaan er iets onvergetelijks van maken. Laat dit binnen 21 dagen weten via info@momentsbyroos.nl. Hierna ontvang je van mij een factuur. Ik vraag jullie dan om 25% van het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen na het event te worden voldaan!

2. Hoe werkt het als we de styling aan jou overlaten?

Dan mag je alle zorgen loslaten en beleef je je mooiste dag volledig ontspannen. Maar uiteraard krijg je een perfect verzorgde styling en wordt die droom dus echt werkelijkheid. Hier zal nog lang over nagepraat worden. 

Conceptstyling, Complete styling, verhuur-styling, tafelstyling, bloemstyling, noem maar op! Dit kan voor een bruiloft, babyshower, huwelijksaanzoek, bedrijfsfeest, verjaardag of diverse andere feesten en events. Staat jouw wens er niet tussen en twijfel je of dit ook bij het aanbod hoort? neem dan even contact op!

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wil je een kennismaking plannen of heb je een vraag? Neem contact op via onderstaand formulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

GET IN TOUCH