Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.
Wil je graag een shoot boeken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

FAQ

1. WAarvoor kan ik bij moments by roos terecht?

2. Hoe werkt het als we de styling aan jou overlaten?

Dan mag je alle zorgen loslaten en beleef je je mooiste dag volledig ontspannen. Maar uiteraard krijg je een perfect verzorgde styling en wordt die droom dus echt werkelijkheid. Hier zal nog lang over nagepraat worden. 

3. Wat kost een gemiddelde styling?

Budgetten variëren sterk, afhankelijk van de omvang van het evenement, het gewenste niveau van verfijning en het soort decoraties dat wordt gebruikt. Ik zal werken binnen het door jullie opgegeven budget en opties voorstellen die daarbij passen.

4. waarom heb ik een stylist nodig?

5. IK BEN akkoord met de offerte, wat nu?

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Het is iets waar je zelf geen tijd voor hebt of wat je aan je gasten wilt vragen, maar wat wel een groot verschil maakt. Het vermindert stress en is speciaal; het maakt je dag compleet en zorgeloos! Er komt namelijk nogal wat kijken bij dat bijzondere moment!

Geweldig! We gaan er iets onvergetelijks van maken. Laat dit binnen 21 dagen weten via info@momentsbyroos.nl. Hierna ontvang je van mij een factuur. Ik vraag jullie dan om 25% van het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 14 dagen na het event te worden voldaan!

Conceptstyling, Complete styling, verhuur-styling, tafelstyling, bloemstyling, noem maar op! Dit kan voor een bruiloft, babyshower, huwelijksaanzoek, bedrijfsfeest, verjaardag of diverse andere feesten en events. Staat jouw wens er niet tussen en twijfel je of dit ook bij het aanbod hoort? neem dan even contact op!

Dezie & Rik

Wat zijn wij blij dat jij ons hebt geholpen, zoveel complimenten gekregen over hoe mooi t er allemaal uit zag mede dankzij jou! Vanuit ons complimenten voor jou, je neemt de tijd, zoekt alles uit en hebt het overzicht waardoor alles klopte op de dag zelf!! Fijne samenwerking

Alles klopte op de dag zelf!! 

Marlon & William

Wij zijn super blij dat Roos ons heeft geholpen bij de aankleding op onze bruiloft. Roos heeft onze ideeën/wensen omgezet in mooie materialen en kleuren om de aankleding af te maken. Ze denkt ook echt aan de kleine dingen die juist het grote verschil maken! Super fijn om met Roos samen te werken. 

Ze denkt ook echt aan de kleine dingen die juist het grote verschil maken!

Jose & Erik

Met Roos styling en aankleding voor ons feest bedacht met een heel mooi resultaat. Roos brengt mooie ideeën en producten in om de juiste sfeer neer te zetten daarnaast luistert ze goed naar de wensen van de klant om dat neer te zetten wat bij de klant past. Hele fijne samenwerking!

Hele fijne samenwerking!